Diana Riba i Giner

Diana Riba trasllada a Von der Leyen “la necessitat de respectar els drets polítics” de Junqueras, Puigemont i Comín

10/07/2019

L’eurodiputada ha traslladat aquest dimecres a Ursula von der Leyen “la necessitat de respectar els drets polítics” de Junqueras, Puigdemont i Comín. Així ho ha explicat la mateixa europarlamentària en una piulada a Twitter, on també assegura que li ha demanat tenir una Europa “que aposti per solucionar democràticament el conflicte entre Catalunya i Espanya”.

Riba li ha expressat el missatge en persona aprofitant un moment just després de l’audiència que el grup dels Verds/ALE ha celebrat amb la candidata proposada pels estats per presidir la Comissió Europea. Von der Leyen ha mostrat, segons Riba, “una actitud d’escolta activa i fins i tot d’interès. Coneixia molt bé la situació catalana”.

Riba li ha dit que el cas de Catalunya és “un conflicte europeu” i li ha demanat que Europa “empenyi en la direcció d’aconseguir una solució política que passi pel diàleg i la negociació i no per la repressió“.

Diana Riba trasllada a Von der Leyen “la necessitat de respectar els drets polítics” de Junqueras, Puigemont i Comín
Comparteix