Diana Riba i Giner

Riba i quatre eurodiputats Pirates alerten a la Comissió del tancament de la web del Tsunami Democràtic

30/10/2019

Diana Riba i quatre eurodiputats del partit Pirata de Txèquia i Alemanya han exigit explicacions a la Comissió Europea pel tancament de la web Tsunami Democràtic a petició de l’Audiència Nacional que acusa els promotors de terrorisme. Tots cinc han preguntat per escrit a l’executiu europeu si veuen “desproporcionada” l’acció judicial i si consideren que pot “comprometre el dret a la lliure expressió” i reunió establerts a la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea.

A la carta, els eurodiputats expliquen que Tsunami Democràtic organitza “manifestacions massives i pacífiques” i recorden que és “el segon cop” que la justícia espanyola bloqueja pàgines web catalanes.

A més de Riba, els membres del grup dels Verds/ALE Marcel Kolaja, Markéta Gregorová, Mikulas Peksa i Patrick Breyer també firmen la petició a la CE.

Riba i quatre eurodiputats Pirates alerten a la Comissió del tancament de la web del Tsunami Democràtic
Comparteix