Diana Riba i Giner

Riba defensa l’actitud pacífica dels CDR en el Comitè de Llibertats de l’Eurocambra

26/11/2019

El Comitè de Llibertats de l’Eurocambra ha rebutjat debatre la proposta de VOX d’incloure els CDR a la llista d’organitzacions terroristes. Els membres del comitè han seguit així la recomanació dels coordinadors, que es van negar “per àmplia majoria”, segons fonts parlamentàries, a incloure-ho a l’agenda.

Tanmateix, Vox va forçar ahir aquesta votació que ara ha tornat a perdre per 53 vots a favor, sis en contra i tres abstencions. En una intervenció abans de la votació, l’eurodiputada Diana Riba ha denunciat que Vox està intentant “obstaculitzar” la feina del comitè i ha defensat que “a Catalunya no existeix cap banda terrorista”. “Manifestar-se i defensar el drets civils i polítics no és terrorisme”, ha subratllat la política republicana.

Riba defensa l’actitud pacífica dels CDR en el Comitè de Llibertats de l’Eurocambra
Comparteix