Diana Riba i Giner

Del podi al mercat laboral: perspectiva europea sobre ocupabilitat després de l’esport professional

23/04/2024

En el marc de la nostra tasca al Comitè de Cultura, Educació i Esports del Parlament Europeu, hem comissionat aquest estudi sobre la transició dels esportistes al mercat laboral. Un estudi que no només ens permet comprendre millor les polítiques que influeixen en aquesta transició, sinó que també posa de manifest la importància d’una perspectiva europea en aquest àmbit. 

Aquest rigorós treball ha estat elaborat per experts del Grup d’Estudis de Psicologia de l’Esport de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, de l’Institut de Recerca de l’Esport, del Departament de Ciències del Moviment i de l’Esport, de la Vrije Universiteit de Brussel·les i de la Universitat de Verona, Itàlia; i examina detalladament els desafiaments que enfronten els esportistes al final de les seves carreres professionals i com poden integrar-se de manera reeixida en el mercat laboral europeu.

Del podi al mercat laboral: perspectiva europea sobre ocupabilitat després de l’esport professional
Comparteix